Seleccionar página

Política de Privadesa

Per favor llegeixi l’exposat a continuació per saber més sobre la nostra política de privadesa. Respectem la seva privadesa i tenim el compromís de protegir la informació d’identificació personal que ens subministri a través del nostre lloc web, ja sigui a través de computadores personals, unitats mòbils o d’un altre tipus.

Hem acollit aquesta Política de Privadesa per explicar-li quin informació pot ser recollida en el nostre lloc, com s’empra aquesta informació, i baix quins escenaris podem revelar la informació a terciadores. Aquesta política de privadesa és aplicada solament a la informació que recopilem a través del nostre lloc web i no s’aplica a la nostra col·lecció d’informació d’altres fonts.
En general, aquesta política de privadesa es manté publicada en el nostre lloc web, i hauria de revisar-la freqüentment, ja que pot canviar d’un moment a un altre sense previ avís. Qualsevol modificació es farà efectiva just després de la publicació de la Política de Privadesa revisada. Quan ingressi al nostre lloc web, ha d’estar d’acord amb la present política de privadesa.

 

 1. INFORMACIÓ QUE RECOL·LECTEM

  El nostre lloc web regularment recull dos tipus d’informació sobre vostè: (a) la que vostè proporciona que ho identifiqui; i (b) aquella que no ho identifica personalment i que recollim de forma automàtica quan visita el nostre lloc web o que vostè per la seva banda ens proporcioni.

 2. INFORMACIÓ D’IDENTIFICACIÓ PERSONAL:

  Per a nosaltres la informació d’identificació personal conté aquella informació que pugui ser utilitzada per identificar-ho a vostè de manera específica o contactar-li, tal aquests són el seu nom, el seu correu electrònic, el seu número de telèfon, etc. No recollim la seva informació d’identificació personal de forma automàtica quan visita el nostre lloc web. En certes condicions, podem sol·licitar, la seva informació d’identificació personal relacionada amb una característica, el programa, la promoció o algun altre objecte del nostre lloc. Per exemple, existeix la possibilitat que:

 

 • Hagi de proveir la seva adreça de correu electrònic, nom, nombre de targeta de crèdit i número de telèfon en registrar-se en el nostre lloc web, utilitzant la nostra tenda en línia, o en connexió amb una entrada de la competència.
  • Hagi de proporcionar certa informació estadística sobre vostè (sexe, edat, assiduïtat d’ús, preferències de compra, etc.) en participar en una enquesta, cerca o unir-se a un grup.
  • Hagi de publicar un rating del producte i la recomanació en el nostre lloc web.

 

 1. INFORMACIÓ NO PERSONAL:

  Per a nosaltres, la informació no personal és qualsevol informació que no ho identifica personalment. Aquesta informació d’índole no personal pot incloure certa informació d’identificació personal que ha estat usada anònimament; és a dir, la informació que s’ha convertit en anònims. Nosaltres alhora que els nostres proveïdors de serveis terciaris obtenim informació no personal sobre vostè de la informació que ens proporcioni, ja sigui separadament o juntament amb la seva informació d’identificació personal. De la mateixa manera, recaptem de forma automàtica certa informació no personal quan vostè accedeix al nostre lloc web.

 2. COM USEM I COMPARTIM LA INFORMACIÓ RECOLLIDA:

  1. Informació de la seva identificació personal:
  La informació d’identificació personal que vostè ens presenta generalment s’utilitza per dur a terme les seves comandes, respondre a les seves inquietuds o en altres formes associades de forma natural amb les circumstàncies en què se subministri la informació. De la mateixa manera podem usar aquesta informació per contactar més tard per una diversitat de motius, tals com a atenció al client, que li subministra la informació promocional dels nostres productes o els de les nostres filials o altres companyies afiliades (“empreses associades”), o per comunicar-se amb vostè sobre el contingut o una altra informació que hagi publicat o compartit amb nosaltres a través del nostre lloc web.

 

 1. Informació No Personal:

  En addició a qualsevol informació d’identificació personal o una altra informació que vostè triï proporcionar a nosaltres en el nostre lloc, tant nosaltres com els nostres proveïdors de serveis de tercers podem utilitzar una varietat de mètodes tecnològics, que recullen automàticament informació no personal quan visita o s’interactua amb el nostre lloc. Nosaltres recollim les adrecis IP per a finalitats de gestió del sistema, reportar informació no personal als altres, i per realitzar un seguiment de l’ús del nostre lloc web. Aquesta informació d’ús del lloc web pot ser recollida utilitzant diverses metodologies, tals com els següents:

Cookies:

Són fitxers de text d’una pàgina web que s’emmagatzemen en el disc dur. Aquests arxius de text fan ús del nostre lloc web per guardar les seves contrasenyes i preferències per a vostè. Les cookies normalment no tenen informació de tipificació personal. Podem analitzar la informació derivada d’aquestes i altres eines tecnològiques que emprem actualment (com GIFs / comptadors de visitants) i combinar aquesta informació amb la proporcionada per vostè o per tercers.

Els comptadors de visitants:

Són petites imatges descriptives o altres codi de programació web anomenats comptadors de visita i poden estar inclosos a les nostres pàgines web i missatges de correspondència electrònica. Les balises web poden ser invisibles per a l’usuari, però qualsevol imatge electrònica així com qualsevol altre símbol de programació web col·locat en una pàgina web o correu electrònic poden actuar com un comptador de visitants.

Els identificadors de dispositius mòbils:

Certs proveïdors de serveis mòbils identifiquen de manera única els dispositius mòbils i nosaltres o els nostres proveïdors de serveis de tercers poden rebre aquest tipus d’informació de l’aparell si té accés a la Web a través de dispositius mòbils. Certes característiques de la Web poden requerir col·lecció de números de telèfon mòbil, i podem relacionar aquest número de telèfon a la informació d’identificació del terminal mòbil.

 1. ALTRES USOS DE LA INFORMACION:
 2. Comunicacions E-mail:
  En cas que ens enviï un correu electrònic amb preguntes o acotacions, podem utilitzar la seva informació personal per respondre als seus interrogants o comentaris, i podem guardar les seves preguntes o comentaris para ressenya futura. Per raons de seguretat, no recomanem que enviï informació personal no pública, com a nombres de la seguretat social, contrasenyes o informació de comptes bancaris, a nosaltres per correu electrònic.
 3. Transferència d’Actius:
  A mesura que continuem desenvolupant la nostra corporació, podem vendre o comprar actius. En cas que una altra entitat adquireixi la nostra empresa o tots els nostres actius, la informació de tipificació personal i la informació no personal que tenim sobre vostè serà traslladada i utilitzada per aquesta entitat adquiriente. No obstant això, prendrem les mesures raonables per garantir que les seves preferències es mantenen.
 4. Sortejo concursos i promocions:
  Entre els nostres serveis podem oferir sorteigs, concursos i altres promocions a través de la Web que poden requerir el registre. En participar en algun dels nostres sorteigs, concursos o promocions, vostè està d’acord amb les normes oficials que regeixen aquest sorteig, concurs o promoció, que poden contenir requisits específics de la seva persona, incloent, excepte on estigui prohibit per la llei, la qual cosa permet al patrocinador del sorteig, concurs o promoció per usar el seu nom, veu i/o imatge en la publicitat o el màrqueting associat amb el sorteig, concurs o promoció.
 5. Tercers Promocions de correu electrònic
  De tant en tant, li enviarem un correu electrònic publirreportaje d’un dels nostres anunciants. El contingut és pagat pels nostres patrocinadors, i no reflecteix les opinions de la nostra redacció. Quan se subscriu als nostres e-mails, vostè està d’acord no només per obtenir el nostre contingut lliurat a vostè de forma gratuïta, sinó aquests correus electrònics ocasionals.
 1. FÒRUMS PÚBLICS
  Podem oferir sales de xat, fòrums, taulers d’anuncis o fòrums públics similars en les quals vostè i altres usuaris del nostre lloc web pot comunicar-se. Les empares descrites en aquesta política de privadesa no s’apliquen quan la informació es proporciona durant l’ús d’aquests fòrums públics.
 2. ELS NENS
  Les característiques, presentacions, promocions i altres aspectes del nostre lloc web que requereixen la presentació de la informació d’identificació personal no estan destinats als nens. Nosaltres no compilem informació d’identificació personal de nens menors de 13 anys. Si vostè és pare o representant d’un menor de 13 anys i creu que ell o ella ha revelat informació d’identificació personal a nosaltres, per favor contacti amb nosaltres
 3. MANTENIR LA INFORMACIÓ SEGURA
  Hem implementat mesures de seguretat que considerem assenyades i apropiades per protegir contra el minvament, malament ús i alteració de la informació sota el nostre control. Per favor prengui en compte, a més, que encara que molt ens esforcem per protegir la seva informació d’identificació personal i la privadesa, no podem garantir ni garantir la seguretat de cap informació que hagi estat divulgada o transmesa a nosaltres online i no som garants pel robatori, destrucció o circulació imprudent de la seva informació d’identificació personal.
 4. ÚNICA DECLARACIÓ
  Aquesta política de privadesa com a la nostra pàgina web és l’única manifestació de la nostra política de privadesa pel que fa al nostre lloc web, i cap altra sinopsi, canvi, reajustament o una altra versió d’aquesta, o una altra política de privadesa o polítiques, en qualsevol forma, és vàlida tret que publiquem una política nova o revisada en el nostre lloc web.